analiză

Doctor flebolog: varicele la femei reprezintă o patologie periculoasă. Fără nicio îndoială, astăzi se pot trata într-un mod ușor în condiții casnice.

Conform statisticilor, varicele și alterarea fluxului sanguin sunt diagnosticate la 72% dintre femeile mai mari de 50 de ani (37% la femeile mai mari de 30 de ani). Cel mai periculos la această afecțiune este că nu se remediază cu trecerea timpului: expansiunea venelor subcutanate crește, ceea ce înseamnă că umflarea membrelor, durerea și riscul de tromboză vasculară sunt, de asemenea, în creștere.

Fără nicio îndoială, odată cu folosirea produselor moderne, această afecțiune se poate trata în mod facil. Doctorul chirurg și flebolog independent, Medic de onoare, Om de știință de onoare al României, Membru al Societății europene de flebologi, Membru al consiliului de administrație al Asociației flebologilor, Profesor și șef al Centrului medical de flebologie modernă, Domnul Dr. Bogdan Ionescu ne explică care sunt metodele moderne de tratament ale varicelor la bărbați și femei.

imgDomnul Dr. Bogdan Ionescu este unicul flebolog român care participă în mod regulat pentru a vorbi despre varice în principalele instituții științifice și clinici din Europa și Statele Unite.

- Domnule Dr. Ionescu, de ce sunt atât de periculoase varicele pentru jumătate din omenire?

- Bine, este clar că mulți nici măcar nu își dau seama că este o afecțiune în toată regula și subestimează urmările acesteia. Mulți speră că va dispărea de la sine odată cu timpul, dar adevărul este că nu dispare niciodată. Varicele pot distruge viața unei persoane nu numai din cauza umflării constante și a sindromului de durere, ci și pentru că duce la apariția și dezvoltarea complexelor. Desigur, toate acestea își au cauzele: la persoanele cu varice la nivelul membrelor inferioare, mereu se observă o hiperpigmentare a pielii, predomină o nuanță albăstruie și apar ulcere trofice în cazuri mai avansate. Persoanele care se află în jurul acestor pacienți, observă toate aceste lucruri, care duc ulterior la complexe. Aceia care suferă de varice trebuie să-și ajusteze garderoba pentru a-și ascunde problema: se încalță cu pantofi largi, poartă pantaloni mari și șosete negre.

Cu toate acestea, principalul pericol al acestei afecțiuni este, în acest context, apariția și dezvoltarea tromboflebitei. Tromboflebita (inflamație a peretelui intern al venei) duce la formarea de cheaguri de sânge care pot bloca peretele venei prin formarea de flebotromboză, putând ajunge și la plămâni prin sistemul venelor genitale inferioare care se separă de peretele vaselor de sânge. În acest caz, se poate produce un tromboembolism al arterei pulmonare, fiind o complicație gravă, și uneori chiar mortală.

Dacă varicele nu sunt tratate, va apărea o hipertensiune venoasă dinamică: în timpul mersului, presiunea din sistemul venos încetează să mai scadă până la valorile necesare pentru a asigura un aport de sânge normal prin țesuturi. Se produce o insuficiență venoasă cronică. La început, apare un edem, apoi, împreună cu lichidele, celulele sanguine (eritrocite, leucocite) penetrează țesutul subcutanat. Apar lipodermatoscleroza și hiperpigmentarea. Odată cu conservarea și evoluția tulburărilor de microcirculație și a stazei sanguine, celulele pielii mor și se instalează ulcerul trofic. Iar acest lucru înseamnă deja un handicap.

De fapt, persoanele care se tratează singure în lupta cu varicele (sau care nu luptă absolut deloc) trăiesc cu o bombă cu ceas. Sincer să fiu, eu nu înțeleg de ce ei fac asta. Acum există modalități destul de eficiente pentru a trata varicele. În 2-3 săptămâni, este posibil să uitați de această problemă pentru totdeauna.

- Vorbiți despre metodele chirurgicale?

- Desigur că nu. Mai mult, vreau să descurajez pe toată lumea să facă operații. Inclusiv să utilizeze laserul. În ciuda vitezei mari a operațiilor realizate (cu care își ademenesc pacienții clinicile și doctorii care doresc doar să facă bani), acestea au multe urmări negative pentru sănătatea femeilor, deoarece pot duce la desprinderea unui cheag de sânge. Dar principalul dezavantaj al intervenției chirurgicale este reprezentat de faptul că e o simplă eliminare estetică a problemei, cu alte cuvinte, elimină consecințele afecțiunii, dar nu și cauza.

Deoarece cauza rămâne, problema va reapărea în viitor. Și mult mai rapid, în 1-2 ani.

Dacă doriți să scăpați de varice odată pentru totdeauna, atunci trebuie să eliminați cauza. Mecanismul declanșator în apariția și dezvoltarea varicelor se consideră a fi o perturbare a funcționării normale a valvulelor venoase cu apariția unui flux invers (reflux) de sânge.

imgFormarea varicelor. O venă care funcționează normal, fără vreo patologie valvulară venoasă (A). Varice cu o valvă deformată, flux sanguin alterat și pereți venoși subțiri și vizibili (B).

În timpul operațiilor, se curăță vasele de sânge sau se curăță în totalitate o parte din venă, cu toate acestea, funcționarea normală a valvulelor nu este restabilită printr-o astfel de operație. Acest lucru duce la reapariția problemei. De aceea, în clinica noastră nu mai recomandăm demult tratamentul chirurgical al varicelor.

- Dar ce recomandați acum oamenilor pentru a scăpa de varice?

- De exemplu, un produs foarte bun care ne permite să ne tratăm inclusiv varicele care sunt într-un stadiu mai avansat este Levicose, creat în 2019 de către Institutul de Venerologie din București. Deoarece produsul este numai pentru uz casnic, și Institutul nu realizează activități comerciale, acesta costă mult mai puțin în comparație cu alte produse care se găsesc în farmacii, și într-adevăr ajută!

- Ne puteți da câteva exemple concrete de tratare și vindecare ale varicelor cu ajutorul acestui produs?

- Da, bineînțeles. Vă pot povesti despre sute de cazuri, dar mă voi concentra cel mai mult asupra celora care demonstrează toate beneficiile tratamentului cu acest produs:

img
Femeie. 54 de ani.
Venele s-au refăcut complet. Perioada de tratament: 2 săptămâni.
img
Tratarea varicelor la o femeie. 44 de ani.
Durerea insuportabilă pe care a avut-o pacienta în decurs de 2 ani a dispărut complet. Venele s-au recuperat.
img
Tratamentul varicelor. Femeie, 62 de ani.
Perioada de utilizare a Levicose a fost de 2 luni. Venele s-au recuperat în totalitate.

Fotografiile demonstrează clar că Levicose nu numai ameliorează simptomele dar, de asemenea, activează procesele de regenerare ale varicelor. Ca și rezultat, venele se refac complet.

Conform rezultatelor studiilor clinice, precum și din practica utilizării, Levicose se consideră a fi produsul principal pentru tratarea varicelor. Și cel mai important este că se pot trata și acasă. La urma urmei, multe persoane nu vor să meargă la doctor. Și asta este de înțeles, mai ales în contextul evenimentelor recente. Levicose vă ajută să scăpați de varice în mod individual.

- Levicose este gel sau sunt niște pastile?

- Este un gel special care oprește progresarea și dezvoltarea varicelor și reface venele datorită unei formule speciale. Levicose este o creație brevetată unică a oamenilor noștri de știință. În niciun alt loc al lumii nu există produse precum acesta.

În plus, nu este un produs farmaceutic, dar este un produs complet natural care exclude reacțiile alergice și alte probleme care pot apărea în timpul tratamentului. Nu exercită nicio povară asupra organismului, obligându-l să proceseze o mulțime de compuși chimici diverși.

- Dacă Levicose nu se vinde în farmacii, atunci cum se poate obține?

- Este foarte simplu, puteți obține gelul Levicose contactând Institutul de venerologie prin intermediul paginii web oficiale sau completând formularul de mai jos. Acest produs participă în mod periodic în diverse programe preferențiale, ceea ce îl face cu adevărat un remediu social.

De exemplu, acum Levicose participă în cadrul programului special "România fără varice", conform căruia se poate obține numai pentru 159 ron. Acum comparați acest preț cu acelea ale produselor care se vând în farmacii.

Levicose vă ajută inclusiv în cazurile mai avansate de varice, de aceea, este recomandat chiar și persoanelor care au o formă gravă. De asemenea, se poate utiliza ca și metodă preventivă.

Aș dori să împărtășesc rezultatele studiilor clinice după terminarea unui ciclu de tratament cu Levicose, ceea ce cred că îi va surprinde în mod plăcut pe mulți doctori. Va fi o adevărată salvare pentru acei pacienți, care au varice în stadiu avansat.


1. Eficiența gelului Levicose, calculată conform metodei standard (numărul celor care s-au recuperat pe numărul total de pacienți dintr-un grup de 570 de persoane în tratament) a fost:

- Ameliorarea durerii - 99%.
- Atenuarea umflăturilor de pe picioare - 98%.
- Reducerea senzației de greutate și disconfort de la nivelul picioarelor - 99%.
- Absența telangiectaziei - 98%.
- Eliminarea varicelor - 93%.
- Eliminarea hiperpigmentării - 96%.

2. Nu s-au identificat efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice.

3. Levicose este recunoscut ca produsul lider în lupta împotriva varicelor.


În afară de România, acest produs a fost certificat și în America la Universitatea de flebologie și hematologie din New York. Studiile clinice au confirmat complet aceste date. Americanii au ajuns chiar la o rată de recuperare mai mare. Țările americane arată un mare interes față de acest produs. Toate testările au demonstrat că acest produs are un nivel de eficacitate extraordinar de mare.


- Cred că cititorilor noștri le va fi interesant să știe cum poate să cumpere Levicose în cadrul programului special.

- Actualmente, programul este în derulare în câteva județe din România. Avem o lipsă critică de stocuri și producție care să poată să acopere toată țara. Când un lot din acest produs este pregătit pentru o anumită regiune, acesta ajunge la final foarte repede, se "oprește" și-l așteptăm pe următorul.

Gelul Levicose se poate cumpăra pentru 159 ron. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a obține acest produs este să lăsați o cerere pe această pagină web în formularul de comandă de mai jos, indicând numele și numărul dumneavoastră de telefon, astfel încât personalul centrului de consultare să vă poată contacta. Fiecare oraș dispare în mod automat. Prin urmare, dacă vedeți că puteți face o comandă, atunci asta înseamnă că produsul încă nu s-a terminat de pe stoc. Eu personal garantez că toți cei care au lăsat o cerere își vor primi produsul.

- Ce ați vrea să le transmiteți cititorilor noștri înainte de a încheia interviul nostru?

- Singurul lucru pe care vreau să-l transmit este că nu trebuie să vă grăbiți să muriți mai repede, aveți grijă de sănătatea voastră. Este posibil ca nici măcar să bănuiți că aveți varice. Această afecțiune începe printr-o manieră complet imperceptibilă: apar oboseala și senzația de greutate în picioare, după mari eforturi apar umflăturile, se dezvoltă rețele vasculare, și această listă mai poate continua. Ca și rezultat, nici nu veți observa cum aveți numeroase probleme de sănătate. Și toate acestea fără a vorbi despre un număr mare de decese subite care sunt de obicei asociate cu dezvoltarea și apariția trombozei. Nu așteptați până când va fi prea târziu! Începeți prevenirea sau tratamentul chiar acum. La rândul nostru, noi vom face absolut totul ce ne stă în putință.


Important! S-a ajuns la concluzia că august este cel mai bun moment pentru a începe un tratament împotriva varicelor. În această perioadă crește efectul de la utilizarea produsului. Vindecarea se realizează cu 50% mai repede decât ar fi avut loc în altă perioadă a anului.

Reducere de -50%

PROMOȚIA EXPIRĂ ÎN

00
:
59
:
35
oreminutesecunde
318 ron
img
318 ron
159 ron

Comentarii

imgMarinela

Aveam niște vene oribile înainte de a încerca acest gel. Mă gândeam chiar să le elimin, dar când am încercat Levicose, am decis să las baltă această idee. După o lună de utilizare, venele mele sunt ca și noi. Bucuria mea nu are limite! Mă surprinde faptul că acum aveți așa o ofertă.

imgAdrian Stanca

Nu am probleme cu venele, dar mama mea nu știe ce să facă, se gândește să-și îndepărteze complet venele. Am comandat acest produs, sper că o va ajuta, mai ales acum când o singură bucată costă 159 ron

imgAndreea

Am cumpărat acest gel pentru 159 ron exact cum au promis! Așadar, nu ezitați să participați, programul acesta s-a lansat deja în diferite orașe. Am auzit despre Levicose prima oară acum trei luni și l-am comandat imediat. Aveam niște probleme teribile cu varicele, dar de data aceasta am obținut rezultate doar în șapte zile! Acum mă bucur de viață!!!

img

imgElena

Recent am urmărit o emisiune despre varice în care se vorbea despre acest produs, în care se lăudau că au creat cel mai bun remediu împotriva varicelor din lume.

imgLaura

L-am comandat și eu, de asemenea, mi-au spus că am fost la timp. Mi-au promis că vor livra gelul în 2 zile, acum doar aștept

imgDaniela Tudorache

Nu mă așteptam să am așa de bune rezultate după ce voi începe să utilizez acest gel. În primul rând, au dispărut senzațiile neplăcute și apoi a început să arate totul mai bine din punct de vedere vizual. Acum picioarele mele sunt complet sănătoase! De asemenea, este foarte ieftin!!:).

imgCristina

Acest interviu este foarte interesant, vă mulțumesc! Deschideți ochii oamenilor!

imgPaula

Acest lucru sigur nu e o șarlatanie? De ce este vândut pe internet?

imgRaluca

Mă alătur acestor recomandări. Începusem să am probleme cu venele. Am fost la un flebolog, m-a examinat și mi-a zis că am nevoie de un tratament urgent. Mi-a prescris medicamente de 500 de lei care nu m-au ajutat deloc. La serviciu cineva mi-a recomandat Levicose. Într-o săptămână aceste vene înspăimântătoare deveniseră mult mai mici :)

imgManuela Constantin

Paula, ai citit articolul? Ei îl vând pe internet pentru că vor să ajute oamenii! Și ce fel de șarlatanie poate fi dacă prețul este de numai 159 ron pentru o bucată? L-am comandat acum ceva timp, mi l-a adus un curier, am controlat totul, l-am văzut și numai după aceea am plătit. Comandă, să nu-ți fie teamă!

imgMirela

Adrian, îți vorbesc din propria mea experiență: rezultatul tratamentului este incomparabil! Am folosit același remediu și l-am comandat și mamei mele. Venele de la ambele picioare a revenit la starea lor normală. Adevărul este că suntem foarte mulțumite. Comandă-i și mamei tale, nu ezita!

imgAna Popescu

M-am ales cu niște vene varicoase, dar odată am văzut cum pot termina toate astea în casa unei prietene. Ea, de asemenea, mi-a recomandat Levicose. Am început să caut pe Google și tocmai am dat peste acest articol :))

imgFlorina

După ce am citit aceste păreri, mi-am dat seama că trebuie să comand și eu :)

imgVeronica

Credeți sau nu, dar am avut și eu aceeași problemă, picioarele mele erau umflate încontinuu, apăreau aceste vene "pânză de păianjen", eram disperată, dar Slavă Domnului că am dat peste Levicose, care este un produs minunat, îl recomand tuturor

imgLoredana

Am comandat și eu acest gel acum câteva zile, nu-i absolut nimic complicat. Mi-a venit prin poștă după o zi. Am început să-l utilizez, vă voi scrie mai târziu rezultatele. Mulțumesc!

imgCarla

Dacă nu erați voi, nu aș fi găsit niciodată acest produs. Și cel mai probabil, aș fi murit câțiva ani mai târziu. Dacă vedeați venele pe care le aveam înainte de a folosi acest gel.

imgNicoleta

Rezultatul mi-a depășit toate așteptările. Ciclul de tratament complet a durat 1 lună, acum totul este super! Picioarele mele au început să arate ca și înainte.

imgOlivia

Am apucat să comand acest gel în cadrul programului special.
Într-adevăr se vinde pentru 159 ron, Grăbiți-vă! M-au sunat foarte repede și mi-au confirmat comanda. De acum nu îmi va mai fi rușine cu picioarele mele.

imgRodica

Au trecut 2 săptămâni de când folosesc Levicose. Mă simt lejeră în picioare. Înainte de asta, mergeam ca o bătrână pe jumătate moartă. Picioarele mele erau umflate încontinuu și mă dureau. De asemenea, nu arătau prea bine din cauza varicelor. Acest produs este excelent!

imgMariana

Am citit articol și am decis să-l comand imediat. Nici nu vă puteți închipui câte am încercat, dar varicele au rămas la fel.

imgMaria

Oameni buni, de unde l-ați cumpărat? În farmacii nu se vinde acest produs, și mie îmi e cam teamă să-l cumpăr de pe Internet. Nu vreau să dau peste vreun produs falsificat pentru că nu va avea niciun efect.